Dipuka - sterk mensenwerk


Go to content

Vestigingsmanager

Vacatures

functienaam
vestigingsmanager uitzendorganisatie (landelijk bedrijf)
Grote vestiging met 3 in-house vestigingen

locatie
Westland

functiegroep
manager

Omschrijving
Kun jij het? De baas zijn zonder de baas te spelen, maar door inspirerend leiding te geven? Ben je daarnaast ook commercieel genoeg om klantkansen te zien en op te pakken?

Functie eis
Als vestigingsmanager bij onze opdrachtgever (landelijk opererend) ben je ondernemer pur sang. Jij weet precies hoe je opdrachten binnenhaalt. Je functioneert op hbo-niveau, hebt ruime ervaring in de?zakelijke dienstverlening en ziet nieuwe kansen en mogelijkheden binnen de uitzendbranche. Je maakt deel uit van een team, maar je neemt wel de leiding. Je hebt nu eenmaal veel verantwoordelijkheid. Je hebt voldoende vrijheid om van jouw vestiging een succes te maken. Daarbij krijg je alle ondersteuning van de organisatie.
Het betreft hier een grote vestiging met verantwoordelijkheid voor 3 locaties (in house vestigingen bij grote klanten) en momenteel 6 consulenten waar sturing aan wordt gegeven.

Taken
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vestiging en bijzonder resultaatgericht. Je weet hoe je een goed doortimmerd vestigingsplan maakt en welk budget daarbij hoort. Doelstellingen staan je helder voor ogen. Jij inspireert je team om die doelstellingen te realiseren. Je bent helder, duidelijk en bijzonder communicatief. Je herkent en stimuleert talent. Zo bereik je een maximaal teamresultaat. Je bent energiek genoeg om je met meerdere zaken tegelijk bezig te houden zonder het overzicht te verliezen.

Aanbieding
Je kent de lokale markt, beschikt over een uitstekend netwerk en staat middenin de samenleving. Je bent veel buiten de deur. Je komt bij klanten, acquireert en bouwt maximaal uit. De dienstverlening til je steeds weer naar een hoger niveau. Je signaleert kansen en benut die optimaal. Want je hebt lef, je denkt altijd net een stap verder, neemt verrassende initiatieven en gaat voor winst. Kortom, je zorgt dat niemand meer om jouw bedrijf heen kan.

Referentienummer
VES003


Reageren?

Mail je CV naar info@dipuka.nl.
Voor meer informatie kun je te allen tijde contact opnemen met de medewerkers van Dipuka. De contactgegevens staan onderaan deze pagina en op de contactpagina.

Dipuka | Reļntegratie | Werving en selectie | Werkzoekenden | Vacatures | Contact | Site Map


Back to content | Back to main menu