Dipuka - sterk mensenwerk


Go to content

Manager Interim Professionals

Vacatures

functienaam
Manager Interim Professionals Werving en Selectie bedrijf

locatie
Landelijke functie

functiegroep
Management

Omschrijving
Deze Manager Interim Professionals (MIP’s) zijn echte relatiemensen en iedereen houdt van ze. Zij zorgen er namelijk voor dat hun eigen mensen hun werk als plezierig ervaren. Iets wat bij de opdrachtgever de hoogste prioriteit heeft.

Functie eis
HBO / WO

Herken jij jezelf in het volgende profiel?

Je bent commercieel en communicatief sterk en hebt een echte sales mentaliteit. Je bent ondernemend en resultaatgericht en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Je kunt goed functioneren in een jong, dynamisch team en hebt een afgeronde HBO / WO - opleiding. Van de minimaal drie jaar actieve commerciële werkervaring heb je tenminste één jaar leidinggevende ervaring. Ervaring in werving & selectie en/of uitzenden is een natuurlijk een pré.

Taken

Als
Manager Interim Professionals sta je voor een interessante uitdaging: het opbouwen van een pool van professionals en een netwerk aan opdrachtgevers.
Om te beginnen ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van passende en uitdagende projecten. Hierbij heb je een duidelijk doel voor ogen: jouw team van professionals continu van plezierig werk voorzien.

Deze interim professionals zijn gedreven vakmensen die in dienst zijn van onze opdrachtgever en op projectbasis aan de slag gaan bij diverse opdrachtgevers. Jij fungeert als hun werkgever en zorgt ervoor dat ze de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als vakinhoudelijk optimaal te ontplooien. Dat vraagt om uitstekende begeleiding, waarin jij voorziet middels coachings-, functionerings- en beoordelingsgesprekken.
Verder stel je persoonlijke opleidingsplannen op en blijf je je mensen continu motiveren en stimuleren. En daarnaast ben je natuurlijk ook het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers bij wie de interim professionals worden ingezet.

Aanbieding
Onze opdrachtgever biedt je een prettige werksfeer met ruimte voor ondernemerschap. Een opleidingsprogramma dat aansluit bij jouw eigen ontwikkelingsbehoefte staat garant voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. De netwerkorganisatie biedt mogelijkheden en ruimte om je capaciteiten en kennis bij diverse organisatieaspecten te benutten en verder te ontwikkelen.

Beloning

Het vaste salaris is marktconform. Wij kennen een uitgebreide bonusstructuur om prestaties te belonen daar waar ze geleverd worden. Daarnaast is het secundair arbeidsvoorwaardenpakket solide te noemen.

Dienstverband
Full time / vast

Reageren?

Mail je CV naar info@dipuka.nl.
Voor meer informatie kun je te allen tijde contact opnemen met de medewerkers van Dipuka. De contactgegevens staan onderaan deze pagina en op de contactpagina.

Dipuka | Reïntegratie | Werving en selectie | Werkzoekenden | Vacatures | Contact | Site Map


Back to content | Back to main menu